2021-05-29 Live från KF Kretsen

KF Kretsen är en av landets största kulturföreningar som främjar alternativa subkulturer. Föreningen som har sin bas i Umeå har verkat sedan 2003 och står bland annat bakom festivalen Uma Obscura, ett evenemang som började redan 2008 under namnet Sunset Park och förvandlades 2014 till Uma Obscura. Föreningen har en bred verksamhet som utöver olika kulturarrangemang och klubbevenemang innefattar stödfunktioner till kulturutövare och aktörer på lokal och regional nivå. Föreningen har även olika lokaler, bland annat för musikproduktion, konst och mötesytor.

Under Sub Showcase bidrar KF Kretsen med en konsert med bandet Ninedee, ett band som skapat sina alster med Norrlands mörker som bränsle. Ninedee är ett energiskt och starkt liveband som med senaste plattan “I En Värld Av Hat” i ryggen kommer bjuda på en streamingkonsert som tacklar svåra ämnen.

Medverkande:
Ninedee

När: Lördag 29 maj 2021
Tid: 19:00
Form: Live-streaming
Länk: https://www.youtube.com/watch?v=g8_5HvW1yG8
Plats: Youtube
Kostnad: ingen

Frivillig entré: Stöd gärna bandet genom att köpa något från dem!
Stöd KF Kretsen genom att swisha till: 123 374 75 24

Arr: KF Kretsen i samarbete med SUB – Riksförbundet För Subkultur. Med stöd från Umeå Kommun och Kulturrådet.