2021-05-30 Live från Klubb Död


Klubb DÖD är en livemusikklubb i Stockholm som skapats för att lyfta fram spännande undergroundmusik och erbjuda en mötesplats för likasinnade inom subkulturen. Sedan starten  2013 har Klubb DÖD växt till att bli en av de mest framgångsrika klubbarna för alternativ musik i Skandinavien, med uteslutande fokus på goth-scenen och en lång rad spelningar med artister från hela världen. Klubb DÖD drivs av tre kvinnor, med ett brinnande intresse för alternativ musik och kultur och en stark DIY-anda.

Nu bjuder Klubb DÖD på en konsert med darkwave-bandet Abu Nein som sänds från Snotty Seaside, en av klubbens hemvister. Abu Nein har tydliga influenser från traditionell synthpop och 80-talets goth-pionjärer men en modern twist. Abu Nein har även bjudit in en välkänd, hemlig gäst till eventet!

Medverkande:
Abu Nein

När: Söndag 30 maj 2021
Tid: 13:00
Form: Live-streaming
Länk: https://www.youtube.com/watch?v=V1kxTfBumEc
Plats: Youtube
Kostnad: ingen

Frivillig entré:
Donera gärna till Klubb DÖD via Swish: 123 577 68 36

Arr: Klubb DÖD i samarbete med Snotty Seaside och SUB – Riksförbundet För Subkultur. Med stöd från Kulturrådet.