KF Kretsen presenterar Marla Rosso


Under Sub Showcase 2022 bidrar KF Kretsen med en konsert med musikern och konstnären Marla Rosso som spelades in i September 2022 live på Restaurang Balder i Umeå som del av den turné med Marla Rosso som KF Kretsen arrangerade.

Marla Rosso framför darkwave och neofolk med sången i fokus. Droner, tunga rytmer och live-looping bygger en ljudvärld som tar dig mellan postapokalyptisk stillhet och primal urkraft.

KF Kretsen är en av landets största kulturföreningar som främjar alternativa subkulturer. Föreningen som har sin bas i Umeå har verkat sedan 2003 och står bland annat bakom festivalen Uma Obscura, ett evenemang som började redan 2008 under namnet Sunset Park och förvandlades 2014 till Uma Obscura. Föreningen har en bred verksamhet som utöver olika kulturarrangemang och klubbevenemang innefattar stödfunktioner till kulturutövare och aktörer på lokal och regional nivå. Föreningen har även olika lokaler, bland annat för musikproduktion, konst och mötesytor.

Sänds: 15 oktober 2022 kl 15.00
Se konserten: https://www.youtube.com/watch?v=rpsqMM7QyHc

Arrangerades av KF Kretsen i samarbete med SUB – Riksförbundet För Subkultur, Kluster och Restaurang Balder. Med stöd från Umeå Kommun och Kulturrådet.
Presenteras av SUB – Riksförbundet För Subkultur. Med stöd från Kulturrådet.
Produktion: Voyce, KKN