2021-06-19 Live från KF Sub

Kulturföreningen Sub startade redan på 90-talet i Östersund. Då drev föreningen alternativklubbar och fester. Efter en tids uppehåll väcktes åter föreningen och har sedan 2013 fortsatt bidra till Jämtlands bygder med arrangemang och verksamheter där subkulturer och kultur i glesbygd varit två starka röda trådar.

Nu bjuder KF Sub på en konsert från Tingshuset i Östersund med inga mindre än tjernobyl dödar, som 27 år sedan starten 1994 åter står på denna legendariska scen. tjernobyl dödar är en postpunk-duo med maskinbas som varvar texter på svenska om att växa upp i en norrländsk småstad med samhällskritik och ordtrollande.

Medverkande:
tjernobyl dödar

När: Lördag 19 juni 2021
Tid: 20:00
Form: Live-streaming OBS ny länk: https://www.youtube.com/watch?v=oXIftI8eOFw
Plats: Youtube
Kostnad: ingen

Frivillig entré: Stöd gärna bandet genom att köpa något från dem!

Arr: KF Sub i samarbete med SUB – Riksförbundet För Subkultur. Med stöd från Kulturrådet, Östersunds Kommun och Region Jämtland/Härjedalen.
Tack till: Tingshuset, Östersund.