2021-06-05 Live från House of Helsinglight

House of Helsinglight ligger i ett gammalt stort skolhus på den vackra landsbygden i Vattlång, Hälsingland. Här finns bland annat ett konstnärsresidens med huvudfokus på alternativa och subkulturella uttryck, ett konstgalleri och en SFX Makeup-skola. Härifrån sänder Sub Showcase ett evenemang som vittnar om den magiska atmosfär som huset rymmer.

“Från slott, koja och helvete – mina 3 musikaliska ben” är namnet på det program som sänds live via streaming från House of Helsinglight. Det blir en konsert med Thomas von Wachenfeldt och därtill samtal med Thomas von Wachenfeldt och Petra Shara Stoor samt Fredrik Fernlund (House of Helsinglight) om att färdas i vad som verkar vara vitt skilda musikaliska landskap, men som egentligen handlar om tämligen konsistent estetisk grundsyn med djupa historiska rötter.

Medverkande:
Thomas von Wachenfeldt
Petra Shara Stoor
Fredrik Fernlund

När: Lördag 5 juni 2021
Tid: 20:00
Form: Live-streaming, länk: https://www.youtube.com/watch?v=oaUchJuVVp8
Del 2: https://www.youtube.com/watch?v=XwcRklCmEB8
Plats: Youtube
Kostnad: ingen

Frivillig entré:
Donera gärna till House of Helsinglight via Swish: 123 013 53 19

Arr: House of Helsinglight i samarbete med Alternativkretsen Hälsingland och SUB – Riksförbundet För Subkultur. Med stöd från Kulturrådet.